Socials

Tips van Hilde

Het tweede sollicitatiegesprek

Gefeliciteerd, je bent door naar de volgende ronde! Tijdens een tweede gesprek gaan we dieper in op de functie, de skills die daarvoor nodig zijn en jouw werkzaamheden. Natuurlijk is er in dit gesprek ook veel ruimte voor vragen van jouw kant. Hilde, HR-Adviseur bij Rensa Family Company, geeft je 4 tips hoe jij een goede invulling aan kunt geven aan het tweede gesprek. 

Lees meer

Kasper Bokkers

12,5 jaar in dienst

Inmiddels is Kasper Bokkers (Productie Informatie Beheerder bij Rensa Family Company) 12,5 jaar in dienst bij onze organisatie. Wat maakt dat hij het zo naar zijn zin heeft bij Rensa Family?

Lees meer

Tips van Hilde

Het eerste sollicitatiegesprek

Je bent door de selectieronde gekomen, dus we zien wat in je! Tijdens het eerste sollicitatiegesprek willen we je graag beter leren kennen. Hilde, HR-Adviseur bij Rensa Family Company, geeft je 6 tips hoe jij hier een goede invulling aan kunt geven. 

Lees meer

Stagiair aan het woord

Bjorn van Huet - arbeidsmarktcommunicatie

Bij Rensa Family loop ik stage op de afdeling Personeelszaken. Hier ben ik bezig met diverse interessante vraagstukken die gerelateerd zijn aan mijn opleiding Communicatie aan de HAN. 

Lees meer

Duurzaam hergebruik

Onderdelen uit speeders krijgen een tweede leven

We zijn met steeds meer mensen en we verbruiken steeds meer grondstoffen. Veel mensen willen het nieuwste van het nieuwste en gooien dan het oude weg. Zonde want hierdoor raken grondstoffen op en wordt de omgeving vervuild. Heel veel dingen die afgedankt worden, werken nog prima of zijn weer als grondstof te gebruiken. Zo ook de onderdelen uit onze oude speeders!

Lees meer

Tips van Hilde

Motivatiebrief en CV

Een eerste indruk kun je maar één keer maken. Bij het solliciteren zijn een motivatiebrief en cv hiervoor erg belangrijk. Hilde, HR-Adviseur bij Rensa Family Company, geeft je 4 tips hoe jij hier een goede invulling aan kunt geven. 

Lees meer

De perfecte match

Syrische vluchtelinge Afaf ontwerpt producten bij Doetinchemse groothandel Rensa: de perfecte match

In 2016 vluchtte ze met haar man en twee dochtertjes uit Damascus. Het gezin van Afaf Dadush (34) kwam terecht in ’s-Heerenberg. Na een moeizaam begin vond de Syrische haar draai. Inmiddels werkt ze acht maanden als 3D-ontwerpster bij Rensa, groothandel in verwarming en ventilatie in Doetinchem.

Lees meer

Op de hoogte blijven?

Volg ons op Instagram, Facebook en LinkedIn.