Socials

Tips van Hilde: motivatiebrief en cv

Inspirerende motivatie

Schrijf een inspirerende motivatiebrief. Waarom ben jij de geschikte persoon voor de beschikbare functie? Overtuig ons van jouw kwaliteiten en welke meerwaarde jij kan bieden voor Rensa Family! Vind je het schrijven lastig? Vraag dan iemand die goed kan schrijven om jouw verhaal op papier te zetten. Met een goede motivatiebrief sta je bij mij al 1-0 voor.

Eerste indruk

Een eerste indruk kun je maar één keer maken! Zorg ervoor dat je cv overzichtelijk, up-to-date en visueel aantrekkelijk is om te zien. Zou zonde zijn als je bijvoorbeeld vergeet om je laatst gevolgde training met me te delen. Mooiste is als je op jouw cv die kwaliteiten, eigenschappen en ervaring extra kan uitlichten die voor de functie waarop je solliciteert van belang zijn.

Opvallen

Een goede manier om je cv op te laten vallen? Als familiebedrijf vinden we het belangrijk om jou te leren kennen, met een leuk persoonlijk stukje in je cv val jij zeker op en krijgen we een beter beeld of jij bij onze bedrijfscultuur zal passen!

Laat zien wie jij bent!

Laat ons zien wie jij bent! Kies een leuke en nette foto van jezelf en plaats deze ook op je cv. Zo krijgen wij er direct een leuk beeld bij onze (toekomstige) collega bij Rensa Family!