Rensa

Verwarming & Ventilatie

Rensa Family | Rensa

 

 

 

Rensa Verwarming & Ventilatie is een landelijk opererende technische groothandel in verwarmings- en ventilatieproducten en behoort tot de grootste in Nederland. Wij ondersteunen de professionele installateur met hart en ziel, een deskundig verkoopapparaat en een uitmuntende logistieke organisatie.

Familiebedrijf
Als familiebedrijf staan wij voor continuïteit en kwaliteit en hechten wij veel waarde aan een goede en langdurige relatie met medewerkers, klanten en fabrikanten. Wij vinden het méér dan vanzelfsprekend om beloftes na te komen en doen graag zaken op basis van persoonlijk contact.

Specialist
Wij hebben bewust gekozen voor specialisatie in verwarming en ventilatie. Want onze filosofie is dat je alleen kunt excelleren door te specialiseren. Door deze focus bieden wij een breed en diep assortiment producten, deskundig en onafhankelijk advies, maatwerk logistieke dienstverlening en maximale nazorg. 

Vacatures

Vind hier jouw droombaan bij Rensa Verwarming & Ventilatie

Groeiverhalen

Groei jij met ons mee?

Waarom werken bij Rensa Verwarming & Ventilatie?

Dit zeggen onze medewerkers...

Het werken in de installatiebranche is fantastisch. Bezig zijn met techniek, innovaties en commercie in een no nonsens omgeving. En dat in een familiebedrijf dat zich door logistieke en technische prestaties onderscheidt van anderen. Geen wonder dat ik al 13 jaar voor dit mooie bedrijf werk met veel plezier en passie. Net als mijn collega’s.
Marc Greve
Vestigingsdirecteur
Rensa Verwarming & Ventilatie is een familiebedrijf en dat merk je, iedereen voelt zich verantwoordelijk om de klant zo goed mogelijk te bedienen. Er is voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en dit wordt ook gestimuleerd. Op kantoor is er voldoende ruimte voor gezelligheid, dit alles maakt Rensa Verwarming & Ventilatie voor mij een goede werkgever.
Marieke Sjabbens
Commercieel Medewerker Binnendienst
Ik voelde mij direct thuis bij dit familiebedrijf. We voorzien klanten graag van advies en zijn persoonlijk betrokken. Als balieverkoper heb ik afwisselend werk en is geen dag hetzelfde!
Roy Ruspana
Baliemedewerker

Rensa on a mission

Dit bieden we jou

Vakantiedagen
25-28 verlofdagen + 12 atv dagen.
Pensioen
Een premievrije pensioenregeling met de mogelijkheid om zelf extra bij te sparen. Net als het ouderdomspensioen wordt de premie van de ANW-hiaat verzekering volledig betaald door Rensa Verwarming & Ventilatie.
Financieel
Een goed salaris en deelname aan de target- & winstregeling.
Ontwikkelen
Volop mogelijkheden om te leren en te groeien! Persoonlijke ontwikkeling staat binnen Rensa Verwarming & Ventilatie centraal.
Contract
Bij Rensa Verwarming & Ventilatie geloven we dat een vaste groep medewerkers ons verder brengt, na een jaarcontract volgt (bij wederzijdse tevredenheid) een contract voor onbepaalde tijd.
Familiebedrijf
We geloven in de kracht van samen! We werken samen op basis van respect en vertrouwen. Hierdoor is er een fijne werksfeer.
Samen Vitaal
Aandacht voor goede werkplekken en arbeidsomstandigheden. Tevens worden er activiteiten georganiseerd die een vitale en actieve levenswijze stimuleren.
Sociaal
Een gezellige en actieve personeelsvereniging, budget voor afdelingsuitjes, steunen goede doelen als warmte voor kinderen, zomaar wat voorbeelden.
Reiskosten
Tegemoetkoming reiskosten woon-werkverkeer € 0,23 per kilometer. Daarnaast hebben wij voor diverse functies een auto van de zaak beschikbaar.