Groep van specialisten voor de installatiewereld.

Rensa Family is een hechte (internationale) groep groothandels gespecialiseerd in o.a. verwarming, ventilatie, airconditioning en sanitair voor installaties in woningen, gebouwen en de industrie. Als dé technische en logistieke partners van de installateur, in Nederland en over de grens, hebben we alles in huis. Van expertise en advies tot een breed assortiment producten en de logistiek er omheen. 

Verder groeien maar dichtbij blijven

Werken bij een van de specialisten onder de paraplu van Rensa Family betekent samen met je collega’s bouwen aan stabiele groei op de lange termijn. We zijn een speler van formaat en dat voelt groots. Maar we zijn tegelijk close, informeel en dichtbij. Je herkent ons direct aan de menselijke maat en de nuchtere mentaliteit. Niemand loopt hier naast z’n schoenen. We zijn van origine een familiebedrijf met Achterhoekse familiaire waarden, die Rensa Family medewerkers onderling verbinden.

Alle ontwikkelruimte

Rensa staat nooit stil. We innoveren continu, om steeds beter te worden in ons werk. Je krijgt volop ruimte voor jouw groei, ontwikkeling en welzijn. Als je er behoefte aan hebt is er ook aandacht voor je persoonlijke situatie. Daardoor voelen onze mensen zich een gewaardeerd lid van Rensa Family. Een werkomgeving waar individuele groei, vakinhoudelijk en persoonlijk, en gezamenlijke groei hand in hand gaan. Zo is iedereen zelf ook onderdeel van het succes.

De kracht van echte aandacht

Rensa Family maakt zich sterk voor oprechte aandacht. En dat is terug te zien in betrokken medewerkers die hun werk van harte doen. We kijken hoe jij je kernkwaliteiten in jouw functie kwijt kunt. En we helpen je om een goed beeld te krijgen van je eigenschappen als mens en als professional. Wie met plezier werkt ontplooit zich moeiteloos, heeft meer energie en presteert automatisch beter.

Verbonden met de wereld 

We voelen ons verbonden met elkaar en met de wereld om ons heen. Verantwoord ondernemen staat voorop! Iedereen bij Rensa Family omarmt duurzaam en circulair werken. Zonder onze mensen hadden we geen leidende positie in verduurzaming en bij de energietransitie. Heb jij groene ideeën? Kom maar!

 

 

Rensa Family