Over Rensa Family

RENSA verwarming en ventilatie werd ruim 65 jaar geleden opgericht door Evert Heijink en is uitgegroeid tot een begrip in de installatiebranche. Kleinzoon Erik Heijink breidde het familiebedrijf internationaal uit met aanvullende specialistische bedrijven. Deze bedrijven vormen samen RENSA Family.

Gemeenschappelijk DNA
De familiaire waarden van RENSA Family zijn de verbindende factor; klantgericht denken en doen, altijd klaarstaan voor een ander en - als het even kan - een stap extra zetten om elkaar verder te helpen. Deze betrokkenheid zit in ons DNA en is  wat alle bedrijven in de familie met elkaar gemeen hebben.

Solide fundament
Onderdeel zijn van RENSA Family zorgt voor een stabiele en duurzame voedingsbodem om te innoveren en door te groeien. Het resultaat is een vitale groep specialistische bedrijven. Voor klanten betekent dit extra zekerheid en toekomstbestendigheid.

Oog voor toekomstige generaties
Zoals je van je familie mag verwachten handelen we bij RENSA Family vanuit het hart met oog voor de wereld om ons heen. Daarom zijn we op diverse fronten al jaren bezig om te investeren in een duurzame toekomst. Het is onze ambitie om zowel in de omgang met mensen als het milieu een voorbeeldfunctie te vervullen in de installatiebranche.

Rensa Family

Powered by Emply