Chauffeur

Bij Rensa Family Company

Vacatures

Vind hier je droombaan als Chauffeur bij Rensa Family Company

Goed materiaal
Rensa Family Company maakt gebruik van goede en nette vrachtwagens van Renault (max 7 jaar oud). Deze vrachtwagens zijn perfect passend bij het werk.
Vaste uren
Je hebt vaste standaard werktijden en Transportplanning zorgt ervoor dat de planning op tijd af is. Hierdoor weet je altijd waar je aan toe bent.
Vaste klanten
Transportplanning probeert de Chauffeurs waar mogelijk in te plannen bij vaste klanten. Echter is er geen dag hetzelfde en zit er veel diversiteit in stops en routes.
Fijne collega's
Als Chauffeur bij Rensa Family Company maak je onderdeel uit van een fijne groep collega's.
Goede ondersteuning
Vanuit de afdelingen Transportplanning en Service wordt je waar mogelijk goed ondersteund in je werkzaamheden.
Duurzaamheid
Rensa Family Company is op weg naar CO2 neutraal. Dit willen we o.a. behalen door slim ritten in te plannen en rijden op frituurvet.

Werken als Chauffeur

Kom jij ons team versterken?

Werken als Chauffeur

Dit zeggen onze medewerkers...

Het leuke aan mijn werk als Chauffeur vind ik de afwisseling; geen dag is hetzelfde. Zo rijd je de ene keer in het centrum van Amsterdam en de andere keer een route in De Achterhoek. Die afwisseling maakt het voor mij erg uitdagend.
Sander Suers
Chauffeur
Het leuke vind ik de afwisseling. We rijden door heel Nederland en elke dag is anders. Van bouwplaatsen tot vaste adressen. Het samenwerken met klanten vind ik het leukste om te doen. Meedenken met de klant waar hij de spullen wil hebben en daarna even een kopje koffie met ze drinken. 
Stan Breemer
Chauffeur
Werken bij Rensa Family Company vind ik ontzettend leuk. Alle zaken zijn goed geregeld. Als je iets hebt kan het altijd geregeld worden in overleg met de planners. Je bent 's middags op tijd klaar  met het werk. Zo heb je nog wat aan de avond thuis. De routes zijn afwisselend; je komt overal van bouwplaatsen tot bij particulieren. Elke dag is anders en je ontmoet veel mensen. Mocht je van iets niet weten hoe het werkt, dan kun je altijd je collega chauffeurs bellen, iedereen is bereid om je te helpen. Ook kan je altijd terugvallen op de collega's van de service afdeling. Fijn vind ik dat ik een eigen city trailer heb zodat je je eigen spullen erin kunt laten liggen. Zo weet je ook wat er met jou vrachtwagen gebeurd en kun je hem zelf bijhouden.
Jasper Rieswijk
Chauffeur