Samen werken als één grote familie

Wil jij ook op jouw eigen manier meegroeien?

Direct naar vacatures

Welkom bij Rensa Family! Wij zijn een internationale groep van specialistische groothandels voor de installateur. Denk o.a. aan verwarming, ventilatie, airconditioning en sanitair. Of je nu blij met je baan bent of werk zoekt, kennismaken met Rensa Family voelt als thuiskomen. Als één grote familie worden we steeds beter en daar zijn we samen trots op. Ieder op z’n eigen manier. Kom meedoen, Join the Family!

Ontdek Rensa Family

Benieuwd waar we als familiebedrijf voor staan en hoe je je bij ons kunt ontwikkelen in jouw vakgebied? Check ons verhaal en hoe we samen met jou de beste in onze branche willen worden.

Meer informatie

Waarom werken bij Rensa Family?

Dit zeggen onze medewerkers…

Rensa Family Company daagt je uit het beste uit jezelf te halen. Dat maakt het, samen met de warme bedrijfscultuur van een familiebedrijf, voor mij een aantrekkelijke werkgever. Je krijgt het vertrouwen, de middelen en de ruimte om te excelleren in jouw vakgebied.
Hilde ten Wolde
Corporate Recruiter (Rensa Family Company)
Het werken in de installatiebranche is fantastisch. Bezig zijn met techniek, innovaties en commercie in een no nonsens omgeving. En dat in een familiebedrijf dat zich door logistieke en technische prestaties onderscheidt van anderen. Geen wonder dat ik al 13 jaar voor dit mooie bedrijf werk met veel plezier en passie. Net als mijn collega’s.
Marc Greve
Vestigingsdirecteur Moordrecht (Rensa Verwarming & Ventilatie)
Door mijn werk als managementassistent krijg ik te maken met verschillende afdelingen en mensen en heb ik een verscheidenheid aan taken. Het management stimuleert mij hierin. Dat maakt het werken voor Gévier afwisselend en uitdagend.
Angelique Stroot
Management Assistent (Gévier)
Het leuke aan mijn werk als chauffeur vind ik de afwisseling; geen dag is hetzelfde. Zo rijd je de ene keer in het centrum van Amsterdam en de andere keer een route in De Achterhoek. Die afwisseling maakt het voor mij erg uitdagend.
Sander Suers
Mentor Chauffeur (Rensa Family Company)
Rensa Verwarming & Ventilatie is een familiebedrijf en dat merk je, iedereen voelt zich verantwoordelijk om de klant zo goed mogelijk te bedienen. Er is voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en dit wordt ook gestimuleerd. Op kantoor is er voldoende ruimte voor gezelligheid, dit alles maakt Rensa Verwarming & Ventilatie voor mij een goede werkgever.
Marieke Sjabbens
Commercieel Medewerker Binnendienst Zwolle (Rensa Verwarming & Ventilatie)
Gévier is een warm familiebedrijf met betrokken medewerkers, die continue op zoek zijn naar innovatieve oplossingen met toegevoegde waarde. Ik krijg alle ruimte om me te ontwikkelen en beslissingen te nemen. Door dat vertrouwen ga ik al jaren met plezier op pad.
Folkert van der Meulen
Accountmanager Key-Accounts (Gévier)
Rensa Family Company is een dynamisch bedrijf met een gezonde groei-ambitie en sterk in beweging om de klanten nog beter te kunnen bedienen met innovatieve oplossingen. Genoeg uitdaging dus. Hierbij is aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei, maar ook voor vitaliteit en gezelligheid. Vanaf de eerste dag voelde ik mij er thuis.
Hetty Leijnse
Programmamanager (Rensa Family Company)
Bij Rensa Verwarming & Ventilatie kom je te werken bij een ambitieuze werkgever. Je krijgt de ruimte om mee te werken aan de ambities van het bedrijf, maar ook om te werken aan je eigen ambities. Dit samen met de platte organisatie en korte lijnen maakt dat je echt een bijdrage kunt leveren aan de dagelijkse kwaliteit die we brengen. Kortom; een prachtig bedrijf om voor te mogen werken!
Dirk Roes
Key Accountmanager (Rensa Verwarming & Ventilatie)
Gévier is een vitale en prettige organisatie die niet alleen investeert in het bedrijf, maar ook in haar mensen. Geen dag is hetzelfde, de klanten zijn divers en we hebben fijne collega’s. Ik vind het prettig dat het een platte organisatie is waarin de lijnen kort zijn en bij iedereen de deur openstaat.
Marlotte van Soest
Commercieel medewerker binnendienst (Gévier)
Ik voelde mij direct thuis bij dit familiebedrijf. We voorzien klanten graag van advies en zijn persoonlijk betrokken. Als balieverkoper heb ik afwisselend werk en is geen dag hetzelfde!
Roy Ruspana
Baliemedewerker Groningen (Rensa Verwarming & Ventilatie)

Zo groeien onze collega's

Klik op een van onze collega's en ontdek hun verhaal

Bekijk de groeiverhalen

Vriend(in) of kennis aandragen?

Ja, ik wil iemand aandragen