Logistiek Medewerk Kleingoed

bij Rensa Family Company

Vacatures

Vind hier je droombaan als Logistiek Medewerker bij Rensa Family Company

Moderne en geautomatiseerde magazijnen
Goede werksfeer
Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
Afwisselende werkzaamheden
Je maakt kennis met het gehele logistieke proces

Werken als Logistiek Medewerker

op de afdeling Kleingoed van Rensa Family Company

Werken bij Kleingoed

Dit zeggen onze medewerkers...

Door het dynamische karakter van een geautomatiseerd systeem is geen enkele dag hetzelfde. Elke dag staan we met zijn alle voor dezelfde uitdaging, zo goed mogelijk alle orders op tijd de deur uit krijgen. Mocht er door een storing van het systeem of door andere problemen wat vertraging oplopen, zorgen we er met zijn alle voor dat het goed komt! Het oplossingsgericht werken spreekt mij erg aan, we kennen dan ook geen problemen maar uitdagingen.
Jesse van den Vlekkert
Senior Magazijnmedewerker
In 2004 ben ik gestart als uitzendkracht bij de afdeling Grootgoed. Na een aantal jaar heb ik de overstap gemaakt naar de afdeling Kleingoed. Wat ik aan werken bij de afdeling Kleingoed zo leuk vind, is de afwisseling en de uitdaging om steeds nieuwe dingen te leren. Zo heb ik de opleiding tot Magazijnmedewerker gevolgd. Ook de sfeer in het team ervaar ik als prettig. 
Ralf Borchert
Magazijnmedewerker
Bij Rensa Family Company krijg je voldoende kansen om je te ontwikkelen. Zo krijg je o.a. de mogelijkheid om cursussen te volgen. Hierdoor ben ik doorgegroeid van Magazijnmedewerker, Senior Magazijnmedewerker naar Procesbegeleider. Wat mooi is om te zien, is dat elke dag anders is en dat er elke dag nieuwe uitdagingen zijn om het om het werk eerder en sneller met elkaar af te krijgen. De uitkomst blijft altijd hetzelfde, de klant krijg op tijd de bestelde artikelen!
Michael Wener
Procesbegeleider uitslag
Via het Symbion ben ik in contact gekomen met Rensa Family Company. Na 12 weken stage bij de afdeling Kleingoed heb ik via Rensa Family Company een opleiding gevolgd tot Magazijnmedewerker. Na het succesvol afronden van deze opleiding ben ik assistent laadleider geworden. Ik werk hier graag vanwege de fijne collega’s en de goede werksfeer. Door de afwisselende werkzaamheden is elke dag anders.   
Wietze van der Lugt
Magazijnmedewerker