Techniek

bij Rensa Verwarming & Ventilatie

Vacatures

Vind hier je droombaan bij de afdeling Techniek

De afdeling Techniek

bij Rensa Verwarming & Ventilatie

Werken bij Techniek

Dit zeggen onze medewerkers...

Als engineer vind ik het leuk om creatief bezig te zijn met het maken van een ontwerp volgens de uitgangspunten die opdrachtgever aanlevert. Daarnaast staat onze afdeling open voor innovatie & ontwikkeling en zijn er altijd nieuwe uitdagingen waarin we proberen te verbeteren.
Mark ter Horst
Engineer WTB installaties
Ik geef de engineers graag de ruimte om de installatie ontwerpen o.b.v. de gestelde uitgangspunten naar eigen inzicht op te zetten. Als ze hier (extra) ondersteuning in nodig hebben in de vorm van training/opleiding dan is dat uiteraard mogelijk omdat we altijd gaan voor de juiste en beste oplossing voor onze klant. Gelukkig kunnen we ons hier ook volledig op focussen omdat er geen verstoringen zijn vanuit de uitvoering van de bouw.
Matthias Stukker
Manager Techniek

Maar, wie is Rensa Techniek nu eigenlijk?

Rensa Techniek is de engineerstak van Rensa Family en bestaat uit een enthousiast team van 21 professionals die zowel vanuit de locatie in Doetinchem als in Goes werken. De onderlinge sfeer is goed en informeel, hetgeen zich vertaald in een zeer klein verloop.

Het team brengt technische adviezen en offertes uit aan voornamelijk installatiebureaus voor veelal zeer onderscheidende en duurzame projecten. Het uitgebreide werkgebied bestrijkt het complete scala van verwarming, koeling en ventilatie. Dit varieert o.a. van warmtepompen tot cascadesystemen en van kleine WTW-systemen tot luchtbehandelingskasten. Hiervoor voeren de medewerkers van Rensa Techniek berekeningen uit, stellen principeschema’s op, maken de materiaalselecties en bieden een totaaloplossing aan. Naast de externe klant, ondersteunt Rensa Techniek ook de interne klant; de verkoopkantoren.