Verholt

Meetinstrumenten en SKIDbouw

Verholt Meetinstrumenten
Verholt - Meetinstrumenten en SKIDbouw

 

 

 

Verholt ontzorgt klanten door het aanbieden van kalibratie-service op maat. De beschikbaarheid van meetinstrumenten is voor onze klanten van groot belang. Wij leveren daarom een optimale beschikbaarheid van (hoogwaardige) meetapparatuur met bijhorende instandhouding door deskundige, betaalbare en snelle kalibratie. 

Ons team kenmerkt zich door passie voor techniek en vakmanschap. Doordat we betrokken zijn in wat we doen, leveren we kwaliteit en daar zijn trots op!

Vacatures

Vind hier je droombaan bij Verholt

Groeiverhalen

Groei jij met ons mee?

Dit bieden we jou

Vakantiedagen
25-28 verlofdagen + 12 atv dagen.
Pensioen
Voor de opbouw van ouderdomspensioen neem je deel aan onze beschikbare premieregeling. De premie wordt deels door Verholt betaald, als werknemer betaal je een eigen bijdrage in de pensioenpremie van 4% van de pensioengrondslag. Daarnaast kun je er voor kiezen om hier nog extra aan bij te sparen. De ANW-hiatenverzekering komt volledig ten laste van Verholt.
Financieel
Een goed salaris en deelname aan de targetregeling.
Ontwikkelen
Volop mogelijkheden om te leren en te groeien! Persoonlijke ontwikkeling staat binnen Verholt centraal.
Contract
Bij Verholt geloven we dat een vaste groep medewerkers ons verder brengt, na een jaarcontract volgt (bij wederzijdse tevredenheid) een contract voor onbepaalde tijd.
Familiebedrijf
We geloven in de kracht van samen! We werken samen op basis van respect en vertrouwen. Hierdoor is er een fijne werksfeer.
Samen Vitaal
Aandacht voor goede werkplekken en arbeidsomstandigheden. Tevens worden er activiteiten georganiseerd die een vitale en actieve levenswijze stimuleren.
Sociaal
Een gezellige en actieve personeelsvereniging, budget voor afdelingsuitjes, steunen goede doelen als warmte voor kinderen, zomaar wat voorbeelden.
Reiskosten
Tegemoetkoming reiskosten woon-werkverkeer en de mogelijkheid om dit fiscaal uit te ruilen. Daarnaast hebben wij voor diverse functies een auto van de zaak beschikbaar.