DTCElektro

Always connected

Home | DTC Elektro

 

 

 

DTC Elektro is een elektrotechnische groothandel met als doel onze klanten te ontzorgen. Daarbij komt dat we dat niet alleen zeggen. Maar, we doen het ook. Samen met ons dedicated team leveren we een totaalpakket als het gaat om draad, kabel en elektrotechnisch installatiemateriaal. Met alle kennis én producten in huis, zodat we ieder elektrotechnisch vraagstuk kunnen tackelen.

Waarom klanten in onze grote markt voor DTC kiezen? Dat is een vraag waar wij niet lang over na hoeven te denken. Omdat wij het anders doen dan de rest. Bij ons zijn klanten geen nummer, maar een gewaardeerde relatie. En daarbij speelt iedere DTC’er een rol.

Vacatures

Wij maken de laatste jaren een gezonde groei door als organisatie. Dit kunnen wij echter niet zonder onze loyale, bevlogen en gespecialiseerde mensen. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je bijdragen aan onze groei? Bekijk dan snel onze actuele vacatures en solliciteer!

Vind hier je droombaan bij DTC

Ons hoofdkantoor

Neem alvast een kijkje bij ons binnen.

Waarom werken bij DTC?

Dit zeggen onze medewerkers...

Het fijne aan DTC vind ik dat alles zo kleinschalig is en dat de lijnen daarom kort zijn. Er kan snel geschakeld worden. Ook is er veel ruimte voor onderling contact. Dit zorgt voor echte samenhang en een gevoel van verbondenheid met het bedrijf.
Jeanette van den Hanenberg
Administratie
Elke dag ga ik met veel plezier naar mijn werk. Ik heb het gevoel dat ik gewaardeerd word en krijg mogelijkheden aangereikt om mezelf door te ontwikkelen. Dit zorgt ervoor dat er een fijne werksfeer is. Werken bij DTC voelt vertrouwelijk, als familie. 
Glenn Smits
Teamleider Logistiek Oss
Bij DTC hangt een hele fijne werksfeer. We vormen samen een écht team. Als er bij ons in het magazijn extra handjes nodig zijn om onze klanten op tijd van de juiste producten te voorzien, springen de collega’s van kantoor bij. Van binnendienst tot directie. Dat zegt alles over DTC. Je bent geen nummertje. Niet als klant én niet als collega. 
Anton Lansdaal
Hoofd Logistiek
DTC Elektro is een heel fijn familiebedrijf: het voelt iedere dag weer als thuiskomen. Vanaf het begin heb ik altijd het gevoel gehad dat we het SAMEN doen. Waarbij ik altijd de vrijheid heb in het handelen met onze leveranciers en klanten. We zijn inmiddels flink gegroeid, maar er is nog steeds dezelfde sfeer als bij de start van DTC. Ruim 18 jaar geleden ben ik als personeelslid nr. 3 gestart en ik hoop me nog jaren te mogen inzetten voor dit geweldige bedrijf. 
Michel Plomp
Binnendienst
In zowel de privésfeer als de zakelijke sfeer ben ik een teamspeler. Ik ben dan ook trots dat ik in dit mooie team van DTC terecht ben gekomen. Een team wat ervoor gaat en dat voor elkaar klaar staat, iedereen met zijn eigen competentie. Samen sterk is ons motto. Van magazijnman tot aan de directie.
Ron de Bruine
Accountmanager
Bij DTC staat de menselijke maat hoog in het vaandel. We begeven ons in een markt die veel in beweging is met nieuwe ontwikkelingen. Samen met ons fijne team zorgen wij ervoor dat wij onze klanten dagelijks blijven voorzien van de juiste producten en dienstverlening. Dit – in combinatie met het krijgen van kansen en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling – zorgt ervoor dat ik een veelbelovende toekomst voor me zie.
Vincent Roos
Hoofd Verkoop

Dit bieden we jou

Vakantiedagen
28 verlofdagen
Pensioen
Een goede pensioenregeling via het Persoonlijk Pensioen Plan van de Nationale Nederlanden
Financieel
Een goed salaris met doorgroeimogelijkheden
Ontwikkeling
De mogelijkheid jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen DTC
Contract
Een arbeidsovereenkomst met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
Familiebedrijf
Onze mensen staan bij DTC centraal. We doen het SAMEN!
Samen Vitaal
Aandacht voor goede werkplekken en arbeidsomstandigheden
Reiskosten
Een juiste vergoeding voor het woon-werkverkeer
Sociaal
Een fijn team waarbij het menselijke aspect hoog in het vaandel staat