Vakgebied

Binnen Rensa Family kennen wij verschillende afdelingen en vakgebieden. Kom jij de logistiek versterken in een van onze magazijnen? Of ga jij aan de slag als baliemedewerker installatiematerialen in de regio? Er zijn voldoende mogelijkheden. En overal het zelfde motto: we zorgen ervoor dat het goed komt!

Chauffeur

Werken als Chauffeur bij Rensa Family Company. Een afwisselende functie, waarbij geen dag hetzelfde is! Doordat je met regelmaat bij onze vaste klantenkring bezorgt, ben je mede het gezicht van het bedrijf.

CARRIÈRE PAGINA

Logistiek Medewerker Grootgoed

Voor een Logistiek Medewerker op de afdeling Grootgoed bij Rensa Family Company is geen dag hetzelfde. Je bent werkzaam in een van onze moderne en geautomatiseerde magazijnen. Je maakt bij ons kennis met het hele logistieke proces. 

CARRIÈRE PAGINA

Logistiek Medewerker Kleingoed

Voor een Logistiek Medewerker op de afdeling Kleingoed bij Rensa Family Company is geen dag hetzelfde. Je bent werkzaam in een van onze moderne en geautomatiseerde magazijnen. Je maakt bij ons kennis met het hele logistieke proces. 

CARRIÈRE PAGINA

Baliemedewerker

Als Baliemedewerker bij Rensa Verwarming & Ventilatie ben je het gezicht van de balie. Jouw klanten zijn medewerkers van installatiebedrijven die materialen afhalen op het gebied van verwarming, ventilatie en sanitair. 

CARRIÈRE PAGINA
Powered by Emply