Vakgebied

Binnen Rensa Family kennen wij verschillende afdelingen en vakgebieden. Kom jij de logistiek versterken in een van onze magazijnen? Of ga jij aan de slag als baliemedewerker installatiematerialen in de regio? Er zijn voldoende mogelijkheden. En overal het zelfde motto: we zorgen ervoor dat het goed komt!

Chauffeur

Werken als Chauffeur bij Rensa Family Company. Een afwisselende functie, waarbij geen dag hetzelfde is! Doordat je met regelmaat bij onze vaste klantenkring bezorgt, ben je mede het gezicht van het bedrijf.

Lees meer

Logistiek Grootgoed

Op de afdeling Grootgoed van Rensa Family Company is geen dag hetzelfde. Je bent werkzaam in een van onze moderne en geautomatiseerde magazijnen. Je maakt bij ons kennis met het hele logistieke proces. 

Lees meer

Logistiek Kleingoed

Op de afdeling Kleingoed van Rensa Family Company is geen dag hetzelfde. Je bent werkzaam in een van onze moderne en geautomatiseerde magazijnen. Je maakt bij ons kennis met het hele logistieke proces. 

Lees meer

Baliemedewerker

Als Baliemedewerker bij Rensa Verwarming & Ventilatie ben je het gezicht van de balie. Jouw klanten zijn medewerkers van installatiebedrijven die materialen afhalen op het gebied van verwarming, ventilatie en sanitair. 

Lees meer

Techniek

De afdeling Techniek brengt technische adviezen en offertes uit aan voornamelijk installatiebureaus voor veelal zeer onderscheidende en duurzame projecten. Het uitgebreide werkgebied bestrijkt het complete scala van verwarming, koeling en ventilatie. 

Lees meer

BBL-leerling

Rensa Family is continu in beweging en wil zich net als jij blijven ontwikkelen. Wij bieden daarom de mogelijkheid om een BBL-opleiding te volgen bij onze organisatie.

Lees meer