Gévier

Sanitair en watertechniek

De groothandel voor badkamers, sanitair en zink | Gevier

 

 

 

 

Sanitair, dat is waar ons hart sneller van gaat kloppen. En dat al meer dan 75 jaar. Als sanitair-specialist zijn wij de schakel tussen projectontwikkelaar, aannemer, installateur en bewoner. We zorgen ervoor dat de realisatie van badkamer en sanitair zo soepel mogelijk verloopt. 

Op basis van gedegen vakkennis en jarenlange ervaring geven wij deskundig advies, goede dienstverlening en maximale nazorg. Samen maken we er werk van.

De krachten gebundeld

Gévier en Dales Sanitair hebben beide een rijke geschiedenis in de sanitairbranche. Dales Sanitair begon in 1937 in Doetinchem en groeide uit tot een landelijke speler, terwijl Gévier in 1978 werd opgericht in Goes en zich ook ontwikkelde tot een landelijke groothandel.

In 2012 bundelden Gévier en Dales Sanitair hun krachten, twee gespecialiseerde groothandels in sanitair en watertechniek. Dit resulteerde in GévierDales, waarin de rijke historie van beide bedrijven samenvloeit. De passie voor sanitair verbond hen snel tot één krachtige entiteit. In 2020 nam het bedrijf de naam Gévier aan. Niet in de oude rode Gévier-kleur, maar in het Dales-blauw. Een mooie symboliek van de lange en rijke geschiedenis van ons bedrijf.

 

Vacatures

Vind hier je droombaan bij Gévier

Waarom werken bij Gévier?

Dit zeggen onze medewerkers…

Door mijn werk als managementassistent krijg ik te maken met verschillende afdelingen en mensen en heb ik een verscheidenheid aan taken. Het management stimuleert mij hierin. Dat maakt het werken voor Gévier afwisselend en uitdagend.
Angelique Stroot
Management Assistent
Gévier is een vitale en prettige organisatie die niet alleen investeert in het bedrijf, maar ook in haar mensen. Geen dag is hetzelfde, de klanten zijn divers en we hebben fijne collega’s. Ik vind het prettig dat het een platte organisatie is waarin de lijnen kort zijn en bij iedereen de deur openstaat.
Marlotte van Soest
Medewerker Verkoop

Groeiverhalen

Groei jij met ons mee?

Dit bieden we jou

Vakantiedagen
25-28 verlofdagen + 12 atv dagen
Pensioen
Een premievrije pensioenregeling met de mogelijkheid om zelf extra bij te sparen. Net als het ouderdomspensioen wordt de premie van de ANW-hiaat verzekering volledig betaald door Gévier.
Financieel
Een goed salaris en deelname aan de targetregeling.
Ontwikkelen
Volop mogelijkheden om te leren en te groeien! Persoonlijke ontwikkeling staat binnen Gévier centraal.
Contract
Bij Gévier geloven we dat een vaste groep medewerkers ons verder brengt, na een jaarcontract volgt (bij wederzijdse tevredenheid) een contract voor onbepaalde tijd.
Familiebedrijf
We geloven in de kracht van samen! We werken samen op basis van respect en vertrouwen. Hierdoor is er een fijne werksfeer.
Samen Vitaal
Aandacht voor goede werkplekken en arbeidsomstandigheden. Tevens worden er activiteiten georganiseerd die een vitale en actieve levenswijze stimuleren.
Sociaal
Een gezellige en actieve personeelsvereniging, budget voor afdelingsuitjes, steunen goede doelen als warmte voor kinderen, zomaar wat voorbeelden.
Reiskosten
Tegemoetkoming reiskosten woon-werkverkeer € 0,23 per kilometer. Daarnaast hebben wij voor diverse functies een auto van de zaak beschikbaar.