Gévier

Sanitair en watertechniek

De groothandel voor badkamers, sanitair en zink | Gevier

 

 

 

Gévier is een groothandel in sanitair en watertechniek waar klanten ontzorgen centraal staat. Op basis van gedegen vakkennis en jarenlange ervaring geven wij deskundig advies, goede dienstverlening en maximale nazorg. Samen maken we er werk van.

De krachten gebundeld
Gévier is eind 2012 ontstaan uit de samenvoeging van twee gespecialiseerde groothandels in sanitair en watertechniek: Technische Handelsonderneming Gévier BV en Dales Sanitair BV. Zo werden onze krachten gebundeld: kennis op het gebied van sanitairshowrooms/badkamerbeleving, maatwerk zink en installatiematerialen, samen met weten waar je goed in bent en doen wat je belooft.

Vacatures

Vind hier je droombaan bij Gévier

Groeiverhalen

Groei jij met ons mee?

Waarom werken bij Gévier?

Dit zeggen onze medewerkers…

Door mijn werk als managementassistent krijg ik te maken met verschillende afdelingen en mensen en heb ik een verscheidenheid aan taken. Het management stimuleert mij hierin. Dat maakt het werken voor Gévier afwisselend en uitdagend.
Angelique Stroot
Management Assistent
Gévier is een vitale en prettige organisatie die niet alleen investeert in het bedrijf, maar ook in haar mensen. Geen dag is hetzelfde, de klanten zijn divers en we hebben fijne collega’s. Ik vind het prettig dat het een platte organisatie is waarin de lijnen kort zijn en bij iedereen de deur openstaat.
Marlotte van Soest
Medewerker Verkoop

Dit bieden we jou

Vakantiedagen
25-28 verlofdagen + 12 atv dagen
Pensioen
Een premievrije pensioenregeling met de mogelijkheid om zelf extra bij te sparen. Net als het ouderdomspensioen wordt de premie van de ANW-hiaat verzekering volledig betaald door Gévier.
Financieel
Een goed salaris en deelname aan de targetregeling.
Ontwikkelen
Volop mogelijkheden om te leren en te groeien! Persoonlijke ontwikkeling staat binnen Gévier centraal.
Contract
Bij Gévier geloven we dat een vaste groep medewerkers ons verder brengt, na een jaarcontract volgt (bij wederzijdse tevredenheid) een contract voor onbepaalde tijd.
Familiebedrijf
We geloven in de kracht van samen! We werken samen op basis van respect en vertrouwen. Hierdoor is er een fijne werksfeer.
Samen Vitaal
Aandacht voor goede werkplekken en arbeidsomstandigheden. Tevens worden er activiteiten georganiseerd die een vitale en actieve levenswijze stimuleren.
Sociaal
Een gezellige en actieve personeelsvereniging, budget voor afdelingsuitjes, steunen goede doelen als warmte voor kinderen, zomaar wat voorbeelden.
Reiskosten
Tegemoetkoming reiskosten woon-werkverkeer en de mogelijkheid om dit fiscaal uit te ruilen. Daarnaast hebben wij voor diverse functies een auto van de zaak beschikbaar.