Inexeon

Revisie is de beste visie

CR - Zakelijk - Inexeon

 

 

 

Inexeon is gespecialiseerd in het reviseren en repareren van elektronica en mechanica en reviseert onder andere op grote schaal onderdelen voor klimaatsystemen waaronder printplaten en ventilatoren. Daarnaast reviseert Inexeon omvormers voor zonnepanelen van elk fabricaat.

Door onze strakke procedures, intern opgeleide medewerkers en zeer georganiseerde en efficiënte werkprocessen leveren wij de hoogst mogelijke kwaliteit.

Met een uitvalspercentage van minder dan 1% en meer dan 300 gereviseerde producten per dag staat Inexeon voor kwaliteit, betrouwbaarheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Vacatures

Vind hier je droombaan bij Inexeon

Groeiverhalen

Groei jij met ons mee?

Waarom werken bij Inexeon?

Dit zeggen onze medewerkers...

Inexeon is een trots familiebedrijf en dit is voelbaar in de gehele organisatie. Iedereen hoort erbij en voelt zich daardoor verantwoordelijk om de klant een kwalitatief hoogstaand product te leveren. Interne opleidingen en korte lijntjes binnen de organisatie zorgen ervoor dat zowel de persoonlijke ontwikkeling alsmede de technische ontwikkeling binnen het bedrijf niet stil staat.
Jeffrey van Empel
Operationeel manager
Inexeon is een bedrijf dat medewerkers goede kansen biedt zich te ontwikkelen. Ik werk al ruim 7 jaar bij Inexeon en er gaat geen dag voorbij zonder iets nieuws te leren. Daarnaast werk ik in een leuk en gezellig team. Kortom: Inexeon is een fantastisch en kansrijk bedrijf!
Jeffrey Rossen
Techneut Revisieafdeling
Inexeon is nog een redelijk klein, maar groeiend familiebedrijf. Daardoor zijn mijn werkzaamheden erg divers en uitdagend, veel verschillende taken komen bij mij terecht. Het familiegevoel merk je heel erg goed in de dagelijkse dingen, zo heeft Inexeon elke dag een fantastische lunch service waarbij een lekkere daghap niet ontbreekt. Doordat de meerderheid van onze producten, winterseizoen producten zijn, hanteert Inexeon een zomer- en winterrooster. In de zomerperiode zit de werkdag er net wat eerder op en kun je net wat meer van het zomerweer genieten!
Monica van Empel-van der Kraan
Financieel & Administratief Manager
Ik werk in een gezellig en compact team op de logistieke afdeling. Gestructureerd werken met efficiënte processen is de standaard bij Inexeon. Mijn werkzaamheden zijn leuk en afwisselend, van het invoeren en verwerken van te reviseren producten voor onder andere CV toestellen en PV omvormers, tot het inpakken en gereed maken van complete orders voor transport.
Robin Jansen
Logistiek Medewerker
Inexeon is een geweldig en sociaal bedrijf om voor te werken. Iedereen wordt er als werknemer gerespecteerd en er wordt veel gedaan aan persoonlijke ontwikkeling. Ik voel me er thuis en ik heb het er zeer naar mijn zin.
Dirk Bons
Senior Quality Engineer

Welkom bij Inexeon

We leiden je graag alvast rond!

Dit bieden we jou

Vakantiedagen
26 vakantiedagen
Pensioen
Een goede pensioenregeling via het pensioenfonds PMT.
Financieel
Een goed salaris en deelname aan maandelijkse prestatiebonus.
Ontwikkelen
Volop mogelijkheden om te leren en te groeien! Persoonlijke ontwikkeling staat binnen Inexeon centraal.
Contract
Arbeidsvoorwaarden volgens de cao Metaal & Techniek Technisch Installatiebedrijf.
Familiebedrijf
We geloven in de kracht van samen! We werken samen op basis van respect en vertrouwen. Hierdoor is er een fijne werksfeer.
Samen Vitaal
Aandacht voor goede werkplekken en arbeidsomstandigheden.
Sociaal
Een gezellige en actieve personeelsvereniging.
MVO
Goed voor mens, milieu en maatschappij.