Socials

Kasper Bokkers 12,5 jaar in dienst

Wanneer ben je bij Rensa Family komen werken en hoe ging dat?

Ik ben maart 2008 via Randstad begonnen in het Kleingoed magazijn van Rensa Family Company. Ter overbrugging voor een vervolgopleiding die zou starten in het nieuwe schooljaar was ik op zoek naar een tijdelijke baan in de logistiek. In dat jaar was onze economie in een crisis. Ik kreeg - tegen mijn verwachtingen in - een contract aangeboden bij Rensa Family Company met de mogelijkheid via Rensa Family Company een opleiding te volgen i.p.v. terug te gaan naar school. Dat verraste me wel.

Ik had het enorm naar mijn zin. Het nieuwe kleingoed systeem werd rond die tijd in gebruik genomen. Dat wilde ik natuurlijk graag meemaken. Dat, in combinatie met de studiemogelijkheden, heeft me doen besluiten om niet terug te gaan naar school en op het aanbod in te gaan. Zo ben ik op 1 oktober 2008 officieel in dienst gekomen bij Rensa Family Company.

Wat betekent werken bij Rensa Family voor jou?

Vooral zekerheid en stabiliteit, maar ook flexibiliteit. Ook de manier hoe wordt omgegaan met en geïnvesteerd wordt in vitaliteit betekent veel in de vorm van waardering. Je wordt bij Rensa Family gezien als een waardevolle medewerker i.p.v. "een nummertje" waarover ik in mijn kennissen-, vrienden-, en familiekring hele andere ervaringen hoor en zie.

Wat heb je over Rensa Family/jouw afdeling ontdekt wat je niet had verwacht?

Dat elke afdeling achter de schermen ook zijn eigen belangen en doelen heeft, maar dat het gezamenlijk doel voor de klant altijd op één staat. Bij storingen of extreme drukte in het magazijn wordt er door kantoor personeel de helpende hand geboden om maar even één van de vele voorbeelden te noemen.

Hoe heeft Rensa Family jou geholpen bij het ontwikkelen van jouw talent?

Door mij de gelegenheid te gegeven een HBO Bachelor Bedrijfskunde studie met als specialisatie Logistiek Management te kunnen volgen naast mijn fulltime baan. Mede hierdoor heb ik mij ook dusdanig weten te ontwikkelen dat ik na 8 jaar een stap heb kunnen maken van het magazijn naar de kantooromgeving.

Door het vertrouwen en de kansen die ik heb gekregen heb ik de afgelopen jaren op de afdeling Databeheer ook diverse rollen weten te vervullen. Zo maak ik nu heel recent ook weer een stap om mij verder te ontwikkelen als Developer van het nieuwe Product Informatie Management systeem, naast mijn werkzaamheden als Product Informatie Beheerder.

Wat motiveert jou om zo lang bij Rensa Family te blijven?

Een fijne werkomgeving waar ook ruimte is om die zelf samen met je collega's te creëren. De groei van het bedrijf en alle innovatieve veranderingen in de wereld om je heen bieden genoeg mogelijkheden om dingen te kunnen doen die je leuk vindt en bij je passen. Door de platte bedrijfscultuur is er ook voldoende ruimte voor eigen input en initiatieven, waardoor je je gehoord en gewaardeerd voelt.

Waarom zou je Rensa Family aanbevelen bij je vrienden/kennissen?

Een prachtig groeiend familiebedrijf waar je alle ruimte en middelen krijgt om je zelf te kunnen ontwikkelen en vele jaren met heel veel plezier kunt werken.

Zoals ik het persoonlijk ervaar; als je het niet naar je zin hebt, dan moet je het echt voor het overgrote deel bij je zelf zoeken, want aan de werkgever ligt het niet.