Socials

Stagiair aan het woord - Bjorn van Huet

Bij Rensa Family loop ik stage op de afdeling Personeelszaken. Hier ben ik bezig met diverse interessante vraagstukken die gerelateerd zijn aan mijn opleiding Communicatie aan de Hogeschool van Nijmegen. Momenteel houd ik mij bezig met het onderzoeken van de betrokkenheid van de medewerkers van Rensa Family. Op basis van de data probeer ik er vervolgens achter te komen op welke manier deze betrokkenheid kan leiden tot het werven van nieuw personeel uit het eigen netwerk. Daarnaast voer ik nog diverse andere taken uit, denk aan het leveren van content voor social media, het lobbyen met samenwerkingspartners van Rensa Family en het uitvoeren van een doelgroep analyse naar (latent) werkzoekenden binnen heel Nederland.

Ondanks dat Rensa Family een grote organisatie is, ervaar je meteen de familiecultuur. Vanaf mijn eerste dag ben ik hartelijk ontvangen door mijn collega’s en heb ik al diverse praatjes gemaakt met verschillende medewerkers van andere afdelingen. De eerste maand van mijn afstudeerstage zit erop en ik kijk uit naar nog meer interessante vraagstukken en uitdagingen waar ik mijn tanden spreekwoordelijk in mag gaan zetten.

Tot dusver bevalt mijn stage bij Rensa Family erg goed en heb ik in een relatief korte periode al veel nieuwe dingen mogen leren. Ik ervaar veel bewegingsvrijheid binnen mijn stage; ik mag veel zelfstandig aan het werk met de project waarvoor ik verantwoordelijk ben. Ik merk dat ik daardoor beter in mijn vel zit en dat ik op deze manier het beste uit mijn eigen functioneren naar boven kan halen. Daarnaast sta ik veel in contact met diverse personen van zowel binnen als buiten de organisatie en vind ik het fijn dat ik hier de verantwoordelijkheid voor mag dragen.

Tot dusver bevalt mijn stage bij Rensa Family erg goed en heb ik in een relatief korte periode al veel nieuwe dingen mogen leren. 
Bjorn van Huet
Stagiair