Logistiek Medewerk Kleingoed

bij Rensa Family Company

Vacatures

Vind hier je droombaan als Logistiek Medewerker bij Rensa Family Company

Moderne en geautomatiseerde magazijnen
Goede werksfeer
Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
Afwisselende werkzaamheden
Je maakt kennis met het gehele logistieke proces

Het orderpickproces

Een BBL-opleiding

Rensa Family is continu in beweging en wil zich net als jij blijven ontwikkelen. Wij bieden daarom de mogelijkheid om een BBL-opleiding te volgen bij onze organisatie.

Waarom Rensa Family?
Bij het volgen van een BBL-opleiding bij Rensa Family krijg je persoonlijke begeleiding, je maakt onderdeel uit van het team, er is een fijne werksfeer, er is ruimte voor eigen inbreng en aandacht voor jou als medewerker.

Erkend leerbedrijf
Wij hebben veel ervaring met het begeleiden van BBL-leerlingen, zijn een erkend leerbedrijf en daarmee een onmisbare schakel tussen de praktijk en het onderwijs in Oost- Nederland.

De werkzaamheden
Je hebt als BBL-leerling veel afwisseling in je werkzaamheden, zoals het laden en lossen, controleren en inslaan van goederen. Je verzamelt orders en maakt deze verzendklaar.

Veilig werken
Wij vinden veilig werken heel belangrijk. Daarom is er binnen Rensa Family de mogelijkheid om aan trainingen en workshops deel te nemen, zoals een hef- en reach-truckopleiding en een tiltraining.

Doorgroeimogelijkheden
Bevalt het tijdens het BBL- of BOL-traject van beide kanten? Dan is er de mogelijkheid om door te groeien in een van de magazijnfuncties of tot Chauffeur.

 

 

 

Powered by Emply