Waar ben jij goed in, en in welke richting wil jij je ontwikkelen?

Kies uit vacatures in diverse vakgebieden en op allerlei niveaus. In meerdere plaatsen in het land. Van administratie, techniek en logistiek tot sales, ict en finance. En overal met het zelfde motto: we zorgen ervoor dat het goed komt! Vind jouw droombaan, op een vaste plek of in de buitendienst. Join the family en kom met ons meedoen op jouw manier!

Chauffeur

Iedere dag is jouw werk als chauffeur weer anders. Je rijdt het hele land door, op weg met onze producten die dagelijks welkom zijn bij meestal vaste klanten. Voor hen ben jij het gezicht van Rensa Family. Een baan met veel vrijheid. Ook voor starters!

Lees meer

Logistiek Grootgoed

Op de afdeling Grootgoed doe je heel afwisselend werk in één van onze magazijnen. Wat je precies gaat doen hangt af van je functie. Je werkt samen met chauffeurs, logistiek managers, orderpickers en allerlei andere collega’s. Wil je groeien? Kom je skills maar ontwikkelen!

Lees meer

Logistiek Kleingoed

In ons modern en geautomatiseerde magazijn verzorg je afwisselend logistiek werk. Samen met je collega’s, kameraden die voor elkaar klaarstaan, laat jij onze logistiek soepel verlopen. Ondertussen leer je het logistieke proces goed kennen. Kom groeien in een vlotte logistieke omgeving.

Lees meer

Baliemedewerker

Aan onze servicebalies komen de monteurs van installatiebedrijven hun materialen voor o.a. verwarming, ventilatie en sanitair oppikken. Je bent het gezicht van ons familiebedrijf, dus jouw technische kennis, sociale karakter en servicegevoel komen mooi van pas. 

Lees meer

Techniek

De afdeling Techniek brengt technische adviezen en offertes uit. Voornamelijk aan installatiebureaus en voor vaak onderscheidende en duurzame projecten. Jouw uitgebreide werkgebied bestrijkt het complete speelveld van verwarming, koeling en ventilatie. 

Lees meer

BBL-leerling

Ga jij voor werken en leren tegelijk? Bij ons kun je in diverse vakgebieden als BBL’er aan de slag. Leer je vak in de praktijk bij een echt familiebedrijf. Met een goed begeleid leerwegtraject op maat en in een fijn team. Ontdek en ontwikkel jouw skills bij Rensa Family! 

Lees meer