De groothandel voor koeltechniek en airconditioning | Gafco

 

 

 

 

Met een halve eeuw technische kennis en knowhow van de allernieuwste technieken is Gafco een autoriteit op het gebied van koeltechnische producten en airconditioning apparatuur. Gafco levert als importeur en groothandel voor de Nederlandse installatiebranche producten van gerenommeerde en innovatieve fabrikanten.

Vacatures

Vind hier je droombaan bij Gafco

Groeiverhalen

Groei jij met ons mee?

Waarom werken bij Gafco?

Dit zeggen onze medewerkers...

Er is bij Gafco aandacht voor het begeleiden van studenten en BBL'ers. Zelf ben ik gestart als BBL'er en inmiddels ben ik al weer 12,5 jaar werkzaam bij deze mooie organisatie!
Samantha Havenaar
Administratief Medewerker
Bij mijn indiensttreding had ik reeds veel technische kennis in huis, maar had ik nog weinig ervaring op commercieel gebied. Hier wordt je bij Gafco goed bij begeleid. Inmiddels is er niets meer op commercieel of koeltechnisch gebied wat ik niet aan kan. 
Ruben Boerboom
Commercieel Medewerker Binnendienst
Bij Gafco is er oog voor de klant én voor de medewerker. Zo krijg ik de ruimte om mezelf, op persoonlijk en technisch vlak, te ontwikkelen. Daardoor kunnen we groeien als organisatie en in onze professionaliteit. Daar profiteert de klant uiteraard van. 
Dimitri van Gerrevink
Accountmanager

Historie

Vandaag de dag is Gafco als importeur van koeltechnische producten en airconditioningsproducten een vaste waarde voor de Nederlandse installatiebranche. Het succesverhaal van Gafco startte in 1968 in een voormalig haringpakhuis in Vlaardingen.

Op 1 april dat jaar kwamen drie vertegenwoordigers bijeen in Rotterdam. De heren Altenberg, Fentross en Vendeloo hadden een helder doel: de start van een importeur in water- en koudetechniek, die niet alleen een breed assortiment biedt, maar ook de beste oplossingen.

Zo werd het ontstaan van Altron Technical Supply een feit. Vanuit een kantoor aan de Rotterdamse Teldersweg, en met een opslag in een voormalig haringpakhuis in Vlaardingen, werd met passie gewerkt aan de ontwikkeling van Altron. In de beginjaren reden de vertegenwoordigers door weer en wind op hun brommer naar klanten en dat bleef niet onopgemerkt.

Het bedrijf werd een begrip in de regio. Het bedrijf groeide en nam het Haarlemse Technisch Handelsbureau Gafco N.V., waar voornamelijk Aspera koelcompressoren en –aggregaten, over. Zo werd de combinatie Gafco-Altron N.V. geboren, dat op dat moment verhuisde naar een nieuw (en vooral groter) pand op de Bergweg in Bergschenhoek.

In de lente van 1988 verhuisde Gafco-Altron naar een nieuw pand in Bleiswijk, waarna het zou verhuizen naar Waddinxveen.

Gafco

In de zomer van 2018 ging Gafco-Altron verder onder de naam Gafco. Om de sterke band van de ondernemingen van Rensa Family Company te benadrukken, is gekozen voor onder meer een nieuw logo. Tegelijkertijd was dat het moment om te kiezen voor ‘Gafco’, zoals het ‘oude’ Gafco-Altron al decennia in de ‘volksmond’ genoemd werd. Oud en vertrouwd werden fris en vernieuwd. In 2019 verhuisde Gafco naar Moordrecht en in 2024 vestigden ze zich op de huidige locatie in Waddinxveen.

Dit bieden we jou

Vakantiedagen
25-28 verlofdagen + 12 atv dagen.
Pensioen
Een premievrije pensioenregeling met de mogelijkheid om zelf extra bij te sparen. Net als het ouderdomspensioen wordt de premie van de ANW-hiaat verzekering volledig betaald door Gafco.
Financieel
Een goed salaris.
Ontwikkelen
Volop mogelijkheden om te leren en te groeien! Persoonlijke ontwikkeling staat binnen Gafco centraal.
Contract
Bij Gafco geloven we dat een vaste groep medewerkers ons verder brengt, na een jaarcontract volgt (bij wederzijdse tevredenheid) een contract voor onbepaalde tijd.
Familiebedrijf
We geloven in de kracht van samen! We werken samen op basis van respect en vertrouwen. Hierdoor is er een fijne werksfeer.
Samen Vitaal
Aandacht voor goede werkplekken en arbeidsomstandigheden. Tevens worden er activiteiten georganiseerd die een vitale en actieve levenswijze stimuleren.
Sociaal
Een gezellige en actieve personeelsvereniging, budget voor afdelingsuitjes, steunen goede doelen als warmte voor kinderen, zomaar wat voorbeelden.
Reiskosten
Tegemoetkoming reiskosten woon-werkverkeer. Daarnaast hebben wij voor diverse functies een auto van de zaak beschikbaar.