Gafco

Koeltechniek en airconditioning

Logo-Gafco - Fluo Airconditioners

Met een halve eeuw technische kennis en knowhow van de allernieuwste technieken is Gafco een autoriteit op het gebied van koeltechnische producten en airconditioning apparatuur. Gafco levert als importeur en groothandel voor de Nederlandse installatiebranche producten van gerenommeerde en innovatieve fabrikanten.

Vacatures

Vind hier je droombaan bij Gafco

Dit bieden we jou

Vakantiedagen
25-28 verlofdagen + 12 atv dagen.
Pensioen
Een goede pensioenregeling waarbij Gafco 2/3e van de premie betaalt. De ANW-hiatenverzekering komt volledig ten laste van Gafco.
Financieel
Een goed salaris.
Ontwikkelen
Volop mogelijkheden om te leren en te groeien! Persoonlijke ontwikkeling staat binnen Gafco centraal.
Contract
Bij Gafco geloven we dat een vaste groep medewerkers ons verder brengt, na een jaarcontract volgt (bij wederzijdse tevredenheid) een contract voor onbepaalde tijd.
Familiebedrijf
We geloven in de kracht van samen! We werken samen op basis van respect en vertrouwen. Hierdoor is er een fijne werksfeer.
Samen Vitaal
Aandacht voor goede werkplekken en arbeidsomstandigheden. Tevens worden er activiteiten georganiseerd die een vitale en actieve levenswijze stimuleren.
Sociaal
Een gezellige en actieve personeelsvereniging, budget voor afdelingsuitjes, steunen goede doelen als warmte voor kinderen, zomaar wat voorbeelden.
Reiskosten
Tegemoetkoming reiskosten woon-werkverkeer. Daarnaast hebben wij voor diverse functies een auto van de zaak beschikbaar.
Powered by Emply