Gafco

Koeltechniek en airconditioning

gafco-logo

Met een halve eeuw technische kennis en knowhow van de allernieuwste technieken is Gafco een autoriteit op het gebied van koeltechnische producten en airconditioning apparatuur. Gafco levert als importeur en groothandel voor de Nederlandse installatiebranche producten van gerenommeerde en innovatieve fabrikanten.

Vacatures

Vind hier je droombaan bij Gafco

Groeiverhalen

Groei jij met ons mee?

Waarom werken bij Gafco?

Dit zeggen onze medewerkers...

Er is bij Gafco aandacht voor het begeleiden van studenten en BBL'ers. Zelf ben ik gestart als BBL'er en inmiddels ben ik al weer 12,5 jaar werkzaam bij deze mooie organisatie!
Samantha Havenaar
Administratief Medewerker
Bij mijn indiensttreding had ik reeds veel technische kennis in huis, maar had ik nog weinig ervaring op commercieel gebied. Hier wordt je bij Gafco goed bij begeleid. Inmiddels is er niets meer op commercieel of koeltechnisch gebied wat ik niet aan kan. 
Ruben Boerboom
Commercieel Medewerker Binnendienst
Bij Gafco is er oog voor de klant én voor de medewerker. Zo krijg ik de ruimte om mezelf, op persoonlijk en technisch vlak, te ontwikkelen. Daardoor kunnen we groeien als organisatie en in onze professionaliteit. Daar profiteert de klant uiteraard van. 
Dimitri van Gerrevink
Accountmanager

Dit bieden we jou

Vakantiedagen
25-28 verlofdagen + 12 atv dagen.
Pensioen
Een premievrije pensioenregeling met de mogelijkheid om zelf extra bij te sparen. Net als het ouderdomspensioen wordt de premie van de ANW-hiaat verzekering volledig betaald door Gafco.
Financieel
Een goed salaris.
Ontwikkelen
Volop mogelijkheden om te leren en te groeien! Persoonlijke ontwikkeling staat binnen Gafco centraal.
Contract
Bij Gafco geloven we dat een vaste groep medewerkers ons verder brengt, na een jaarcontract volgt (bij wederzijdse tevredenheid) een contract voor onbepaalde tijd.
Familiebedrijf
We geloven in de kracht van samen! We werken samen op basis van respect en vertrouwen. Hierdoor is er een fijne werksfeer.
Samen Vitaal
Aandacht voor goede werkplekken en arbeidsomstandigheden. Tevens worden er activiteiten georganiseerd die een vitale en actieve levenswijze stimuleren.
Sociaal
Een gezellige en actieve personeelsvereniging, budget voor afdelingsuitjes, steunen goede doelen als warmte voor kinderen, zomaar wat voorbeelden.
Reiskosten
Tegemoetkoming reiskosten woon-werkverkeer. Daarnaast hebben wij voor diverse functies een auto van de zaak beschikbaar.