Rensa Family Company

Ondersteunende diensten

No Image

Van alle markten thuis
Als centrale dienstverlener in een groep, is Rensa Family Company een veelzijdig bedrijf met veel know-how in huis. De verschillende specialistische verkoopbedrijven van Rensa Family maken dagelijks gebruik van de diensten en expertise van Rensa Family Company. Denk aan logistieke diensten, HR, eCommerce en ICT, technische support, Marketing & Communicatie en financiële administratie.

Vacatures

Vind hier je droombaan bij Rensa Family Company

Groeiverhalen

Groei jij met ons mee?

Waarom werken bij Rensa Family Company?

Dit zeggen onze medewerkers...

Rensa Family Company daagt je uit het beste uit jezelf te halen. Dat maakt het, samen met de warme bedrijfscultuur van een familiebedrijf, voor mij een aantrekkelijke werkgever. Je krijgt het vertrouwen, de middelen en de ruimte om te excelleren in jouw vakgebied.
Hilde ten Wolde
HR-adviseur
Rensa Family Company is een dynamisch bedrijf met een gezonde groei-ambitie en sterk in beweging om de klanten nog beter te kunnen bedienen met innovatieve oplossingen. Genoeg uitdaging dus. Hierbij is aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei, maar ook voor vitaliteit en gezelligheid. Vanaf de eerste dag voelde ik mij er thuis.
Hetty Leijnse
Projectleider ICT
Binnen Rensa Family Company wordt er erg veel waarde gehecht aan persoonlijke ontwikkeling. Een mooi voorbeeld hiervan is het traineeship dat ik bij Jump volg. Als Projectmedewerker werk ik vaak samen met andere afdelingen, hierdoor leer ik de organisatie goed kennen. Dit maakt dat het steeds duidelijker wordt waar mijn interesses precies liggen. 
Sjoerd Kolkman
Projectmedewerker Logistiek Kleingoed

Rensa Family Company op weg naar CO2-neutraal

Dit bieden we jou

Vakantiedagen
25-28 verlofdagen + 12 atv dagen.
Pensioen
Een premievrije pensioenregeling met de mogelijkheid om zelf extra bij te sparen. Net als het ouderdomspensioen wordt de premie van de ANW-hiaat verzekering volledig betaald door Rensa Family Company.
Financieel
Een goed salaris en deelname aan de target- & winstregeling.
Ontwikkelen
Volop mogelijkheden om te leren en te groeien! Persoonlijke ontwikkeling staat binnen Rensa Family Company centraal.
Contract
Bij Rensa Family Company geloven we dat een vaste groep medewerkers ons verder brengt, na een jaarcontract volgt (bij wederzijdse tevredenheid) een contract voor onbepaalde tijd.
Familiebedrijf
We geloven in de kracht van samen! We werken samen op basis van respect en vertrouwen. Hierdoor is er een fijne werksfeer.
Samen Vitaal
Aandacht voor goede werkplekken en arbeidsomstandigheden. Tevens worden er activiteiten georganiseerd die een vitale en actieve levenswijze stimuleren.
Sociaal
Een gezellige en actieve personeelsvereniging, budget voor afdelingsuitjes, steunen goede doelen als warmte voor kinderen, zomaar wat voorbeelden.
Reiskosten
Tegemoetkoming reiskosten woon-werkverkeer € 0,23 per kilometer. Daarnaast hebben wij voor diverse functies een auto van de zaak beschikbaar.