Logistiek Medewerker Grootgoed

bij Rensa Family Company

Vacatures

Vind hier je droombaan als Logistiek Medewerker bij Rensa Family Company

Moderne en geautomatiseerde magazijnen
Goede werksfeer
Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
Afwisselende werkzaamheden
Je maakt kennis met het gehele logistiek proces

Werken als Logistiek Medewerker

op de afdeling Grootgoed van Rensa Family Company

Een BBL-opleiding

Rensa Family is continu in beweging en wil zich net als jij blijven ontwikkelen. Wij bieden daarom de mogelijkheid om een BBL-opleiding te volgen bij onze organisatie.

Waarom Rensa Family?
Bij het volgen van een BBL-opleiding bij Rensa Family Company krijg je persoonlijke begeleiding, je maakt onderdeel uit van het team, er is een fijne werksfeer, er is ruimte voor eigen inbreng en aandacht voor jou als medewerker.

Erkend leerbedrijf
Wij hebben veel ervaring met het begeleiden van BBL-leerlingen, zijn een erkend leerbedrijf en daarmee een onmisbare schakel tussen de praktijk en het onderwijs in Oost- Nederland.

De werkzaamheden
Je hebt als BBL-leerling veel afwisseling in je werkzaamheden, zoals het laden en lossen, controleren en inslaan van goederen. Je verzamelt orders en maakt deze verzendklaar.

Veilig werken
Wij vinden veilig werken heel belangrijk. Daarom is er binnen Rensa Family de mogelijkheid om aan trainingen en workshops deel te nemen, zoals een hef- en reach-truckopleiding en een tiltraining.

Doorgroeimogelijkheden
Bevalt het tijdens het BBL- of BOL-traject van beide kanten? Dan is er de mogelijkheid om door te groeien in een van de magazijnfuncties of tot Chauffeur.

 

 

 

Werken bij Grootgoed

Dit zeggen onze medewerkers...

Wanneer je bij Rensa Family Company ergens 100% voor gaat, zijn er veel mogelijkheden om te groeien en te ontwikkelen. Zelf ben ik bij Rensa Family Company gestart als BBL-student. Na het behalen van mijn diploma’s ben ik in korte tijd doorgegroeid van Magazijnmedewerker, Senior Magazijnmedewerker naar Procesbegeleider.
Jochem Admiraal
Procesbegeleider
Aan het inwerktraject wordt veel aandacht besteed. Je krijgt goede begeleiding en bij vragen is iedereen bereid je te helpen. Toen ik bij de afdeling Fysieke Distributie Grootgoed kwam, viel het mij op dat de medewerkers binnen het team veel voor elkaar over hebben. Ook bij drukte is iedereen bereid om een stap extra te zetten. 
Luuk Vermorken
Magazijnmedewerker
Op de afdeling Fysieke Distributie Grootgoed werk je in een zeer dynamische werkomgeving. Door de wisselende werkzaamheden en het inspelen op vragen van de klant is geen dag hetzelfde. Het werken in tweeploegendienst vind ik ideaal. Hierdoor kan ik mijn werk goed combineren met de zorg voor mijn kinderen. 
Bart Oosterhof
Procesbegeleider
Powered by Emply