Sollicitatieprocedure

De sollicitatie

Via het sollicitatieformulier verzend je je CV en motivatie. Overtuig ons waarom jij de juiste kandidaat bent voor de functie!

Beoordeling sollicitatie

Wanneer wij je sollicitatie hebben ontvangen, bekijken wij deze zorgvuldig. Binnen twee weken laten wij weten of we je uitnodigen voor een gesprek. Kom je op dit moment niet in aanmerking voor de functie of staat er geen passende vacature tussen? Abonneer je dan op onze vacature-alert. Je krijgt dan een melding wanneer er een passende vacature beschikbaar komt!

Een oriënterend gesprek

Bij Rensa Family vinden we het belangrijk dat we de juiste kandidaat vinden voor de functie. Tijdens het oriƫnterend gesprek nemen we daarom de tijd om uitgebreid kennis te maken. We willen graag weten of jij die enthousiaste professional bent waar wij naar op zoek zijn en of er een klik is met het team en de organisatie.

 

Het tweede gesprek

Is de vonk overgeslagen? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek. Tijdens dit gesprek gaan we uitgebreider in op de functie, het team en jouw ervaring en expertise.

Het assessment

Bij enkele functies kiezen wij ervoor om een assessment af te nemen. Het assessment bestaat uit een intelligentietest, persoonlijkheidstest (OPQ) en een drijfverenanalyse. Bij commerciële functies is dit aangevuld met een competentievragenlijst en een rollenspel.  

Het contractvoorstel

Ben je na de tweede ontmoeting nog net zo enthousiast en is dat gevoel wederzijds? Dan doen we je graag een contractvoorstel bestaande uit een passend salaris en mooie arbeidsvoorwaarden. Ga je akkoord met ons contractvoorstel? Dan heten we je van harte welkom bij Rensa Family!

Een fijne landing (onboarding)

Wij vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt bij Rensa Family. Er is daarom uitgebreid aandacht voor het kennismaken met de werkzaamheden op de afdeling en staat er een leuke introductiedag op het programma. Vanwege het Corona (Covid-19) virus zijn de introductiedagen vooralsnog middels een online meeting.