Jouw sollicitatie

Via het sollicitatieformulier komen jouw motivatie en je CV bij ons binnen. Vertel ons in het kort waarom deze baan jou energie gaat geven. In je eigen woorden. Ben jij de persoon die we zoeken? Jouw verhaal is welkom! 

Beoordeling sollicitatie

Je sollicitatie is binnen. We gaan er met aandacht naar kijken. Binnen twee weken hoor je of we je uitnodigen voor een gesprek. Kom je op dit moment niet in aanmerking voor de functie? Abonneer je dan op onze vacature alert voor steeds de nieuwste vacatures in je mailbox.

Oriënterend gesprek

Tijdens het oriƫnterend gesprek gaan we uitgebreid kennis maken. Hebben we een klik, ben jij die enthousiaste samenwerker die bij ons past? En sluit jouw achtergrond mooi op de functie aan? We krijgen een goede eerste indruk van elkaar. Als mens, collega en professional.

 

Jouw tweede gesprek

Is de vonk overgesprongen? Dan nodigen we je graag uit voor de tweede ontmoeting. Tijdens dit gesprek gaan we uitgebreider in op de functie, onze cultuur en het team. En we gaan het hebben over jouw ervaring, kennis en natuurlijk: jouw ontwikkelmogelijkheden!

Soms een assessment

Voor sommige functies doe je een assessment. Het gaat om een intelligentietest, een drijfveren-analyse en een persoonlijkheidstest. Bij commerciĆ«le functies horen ook een competentievragenlijst en een rollenspel. Het is geen examen, maar bedoeld om jouw kwaliteiten goed te leren kennen. 

Jouw contractvoorstel

Ben jij na onze tweede ontmoeting nog net zo enthousiast, en delen we dat gevoel? Dan doen we je graag een contractvoorstel. Met een passend salaris, mooie kansen om je te ontwikkelen en uitgebreide arbeidsvoorwaarden. Akkoord met ons voorstel? Hartelijk welkom bij Rensa Family!

Lekker binnenkomen

Voel je meteen thuis! Tijdens jouw eerste weken word jij goed ingewerkt en uitgebreid begeleid. Je leert jouw team en rol bij Rensa Family stap voor stap kennen. En tijdens de introductiedag krijg je op een leuke manier een kijkje in onze keuken. Welkom bij de family!