Accountmanager

Ben jij eraan toe om de stap van commerciële binnendienst naar de buitendienst te zetten? Of sta je aan het begin van je sales carrière en ambieer je een uitdagende en zelfstandige commerciële buitendienstfunctie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid? Wellicht is deze functie bij Verholt dan wel iets voor jou!

Wat ga je doen?
Als accountmanager beheer jij voor Verholt de installateurs in Noord-Nederland (de noordelijke helft van Nederland) waarbij je slim gebruik maakt van het netwerk van de Rensa Family bedrijven. Je verkoopt niet alleen de producten maar ook de diensten. Daarbij moet je dus denken aan meetinstrumenten en pompen, maar ook het genereren van leads voor SKIDS.

Door een warme band met je klant op te bouwen en scherpe vragen te stellen, weet je waar de klant behoefte aan heeft. Je legt uit wat Verholt en de Rensa Family te bieden heeft en vertaalt de behoeftes van de klant naar een concreet aanbod vanuit Verholt. Heb je een mooie lead voor een van de andere bedrijven binnen de family dan pass je die door. Andersom zal dit ook gebeuren. Uiteindelijk zorg je ervoor dat de reeds warme klanten van de andere Rensa Family bedrijven ook warme klanten worden voor Verholt.

Met onze meetinstrumenten hebben we al veel verbinding met de Rensa Family bedrijven. Bijvoorbeeld met Rensa en Gafco. Hetzelfde geldt voor onze SKID-bouw. Die verbinding geeft ons synergievoordelen. Met pompinstallaties hebben we deze verbinding in mindere mate kunnen maken en daar ligt dan ook voor jou de uitdaging. 

Het inwerktraject betreft de eerste twee maanden veel op kantoor aanwezig zijn om feeling te krijgen met het bedrijf, jouw collega’s en natuurlijk de producten en diensten. Met interne trainingen en de hulp van jouw collega’s zorgen we ervoor dat je geleidelijk aan (voorbereid) de weg op kunt. Elke ochtend zal er contact zijn met de verkoop binnendienst om lopende zaken te bespreken en om jou die dag de weg op te helpen.

Om in deze functie succesvol te zijn, zoeken wij iemand die eager is, een gezonde dosis durf en lef heeft én daadwerkelijk het verschil weet te maken bij potentiële klanten. Iemand die vol energie zit, vlot en makkelijk in de omgang, communicatief sterk en zeer resultaatgericht is.

Kortom heb jij:
 • Doorzettingsvermogen, je geeft niet gelijk op als het de eerste keer niet lukt;
 • Een grote glimlach en veel zelfvertrouwen;
 • Interesse in techniek maar je hoeft zeker geen supertechneut te zijn (die werken er al);
 • Een enthousiaste uitstraling en weet je dingen goed over te brengen op anderen;
 • Een leergierige instelling, blijven leren en groeien past bij jou;
 • Afgeronde mbo-opleiding richting commercie en de ambitie om Accountmanager te worden.
Of heb jij een andere goede eigenschap waarvan jij denk dat deze uitstekend past binnen de functie? Laat het ons dan snel weten en wellicht kun jij ons dan overtuigen waarom jij de perfecte kandidaat bent voor deze mooie startersfunctie!

Wat hebben wij jou te bieden?
Verholt heeft echt iets te bieden! Wij inspireren elkaar en onze klanten met innovatieve en duurzame oplossingen, overtreffen verwachtingen, luisteren en denken mee. En dat alles doen wij op een open en verrassende manier vol energie. Dat zie je terug in de manier waarop wij met elkaar en onze klanten omgaan, maar ook in ons uitgebreide dienstenportfolio. We bieden je een persoonlijk ontwikkelpad, om te groeien als persoon én in je vakgebied. Kijk voor meer informatie en een sfeerimpressie op werkenbijrensafamily.nl.

Naast een goed salaris bieden wij een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden, waaronder:
 • Direct een dienstverband voor 40 uur per week;
 • Een eigen auto van de zaak, laptop, en mobiel;
 • 28 vakantiedagen;
 • Volop ruimte voor ontwikkeling en groei;
 • Goede werksfeer waarin ook aandacht is voor een vitale en actieve levenswijze;
 • Goede pensioenregeling;
 • Leuke personeelsfeestjes en – uitjes.
Wie zijn wij? 
Verholt behoort tot de Rensa Family. De Rensa Family is een Europees opererende organisatie en richt zich op het leveren van producten en diensten richting de segmenten Installateurs en Industrie. 

Verholt is binnen Nederland de specialist op het gebied van meetinstrumenten en installaties. Verholt levert diensten en bijbehorende producten. Denk hierbij aan geprefabte installaties, ook wel SKIDS genoemd. Installatie, service en onderhoud aan pompen met bijbehorende leidingsystemen en het kalibreren en repareren van uw meetinstrumenten. 

Verholt biedt de flexibiliteit van een compacte organisatie binnen een professionele, grote familie van specialistische bedrijven. Wij importeren en kalibreren meetinstrumenten met een landelijke dekking van kalibratie-inleverpunten. Hiermee geven wij de garantie van topkwaliteit meetinstrumenten met een hoge up-time door een korte kalibratie doorlooptijd. 
 
Is dit jouw droomjob?
Solliciteer dan via de link met jouw cv en korte motivatie. Inhoudelijke vragen over de functie? Marco van Damme, Commercieel Directeur beantwoordt met plezier je vragen. Bel Marco: telefoonnummer 06 – 53 88 96 95.

Sluit deze vacature net niet aan op jouw profiel en wensen? Schrijf je dan via werkenbijrensafamily.nl in voor onze job alert en we houden je op de hoogte van toekomstige vacatures die aansluiten bij jouw interesses.

Wij hebben de nadrukkelijke wens om deze vacature zonder tussenkomst van een werving- en selectie, detachering- of uitzendbureau in te vullen. Werving- & Selectiebureaus hoeven dus niet te reageren op deze vacature. Goede kandidaten uiteraard wél.​​​​​​​

 
Solliciteer
Deel in jouw netwerk
Titel: Accountmanager
Categorie: Commercie
Opleidingsniveau: MBO, HBO / Bachelor
Carriereniveau: Starter, Young Professional, Mid Career
Uren per week: 40 uur per week
Dienstverband: Bepaalde tijd, Onbepaalde tijd
Locatie: Ulft
Vakgebied: Commercie
Contactpersoon:
Hilde ten Wolde HR-Adviseur +31 06 83249541
Bedrijf: Verholt
Powered by Emply